FAQ
Georgie's Magische Wereld
Garage '18

Een Georgiaanse rave in mijn oude garage. Een wirwar van loodsen, doorgangen en pakhuizen. Een chaos van kunst, muziek en creatie. Deze dag vindt plaats op zaterdag 17 november, van 13:00 tot 23:00.

Ik haal je op en breng je netjes weer thuis. Hoe? Dat lees je verder onder de kop ‘Transportatie van lichaam en geest’.

Vindplaats Garage

Onze Garage vindt plaats in een bijzonder oord.

Als je goed om
je heen kijkt
zie je dat alles
gekleurd is.

Waar precies? Dat hou ik voor me tot jullie er zijn. Laat je ontvoeren naar dit avontuur.

Kledingadvies

Kleurrijk, extravagant en uitbundig. Dat staat voorop.

Maar meer praktisch gezien, onze Garage is volledig binnen en overdekt, maar het kan wel koud zijn. Kleed je dus in laagjes en zorg dat je jezelf warm kan houden.

Regen en wind hoef je echter niet bang voor te zijn!

Biljetten

Biljetten voor een volledig Georgiaanse onderdompeling in onze Garage zijn te koop via deze website. Voor meer informatie kun je je aanmelden voor de briefpost op de website.

Om hecht te blijven met onze trouwste familieleden vragen we je om jouw biljetten te personaliseren. Dit heeft geen haast, en kan je doen tot kort voor onze Garage opent.

Het is altijd nog mogelijk om jouw biljet aan iemand anders te geven. Dit kan met de transfer-tool op de website van YourTicketProvider. De transfer-tool vind je door in te loggen op onze website met jouw persoonlijke gegevens. Ga vervolgens naar ‘Mijn Tickets’, ‘Bekijk’ en ‘Overdragen’. Je kunt hier het ticket selecteren dat je wilt doorgeven. De ontvanger krijgt nu automatisch een bericht, waarna hij op onze website de overgedragen biljet kan downloaden. Jouw originele biljet wordt ongeldig gemaakt.

Meedoen

Ben jij een familielid met een groot hart voor Georgie’s en wil je met noest arbeid, kunstige creaties of anders bijdragen aan onze Garage?

Stuur dan een digitale brief naar meedoen@georgies.nl!

Transportatie van Lichaam en Geest
Geheim = geheim

Naar Georgie’s Garage toegaan kan niet met eigen vervoer, want we maken niet bekend waar je moet zijn, behalve Amsterdam. Je moet je overleveren aan dit bijzondere avontuur. Wie durft zich hieraan te wagen wordt beloond met een unieke ervaring.

Er zijn drie mogelijkheden om je te laten ophalen en thuisbrengen, waarvan je er zelf één mag uitkiezen. De Magische Pendelbus (gratis), Transdimentionale Taxi’s of De Balaerische Boot.

De Magische Pendelbus

De Garage vindt plaats op een geheim oord. Eén mogelijkheid om er te komen is via mijn gratis pendelbus vanaf Amsterdam Sloterdijk. Deze brengt je direct en binnen een kwartier naar onze garage. Je kan ten alle tijden ook weer op een pendelbus terug stappen.

Transdimentionale Taxi's

Voor Georgianen die liever van deur naar deur worden gebracht om zo alle energie voor de dansvloers te bewaren hebben we een speciale oplossing. Door 17 november naar 020-7777777 te bellen en te vragen om naar Georgie’s Garage gebracht te worden weten de chauffeurs genoeg.

Het adres van de garage wordt niet vooraf bekend gemaakt.

Kosten
Mijn vrienden van de Transdimentionale TCA Taxi’s hebben onze mooie stad  opgedeeld in spannende sectoren. Iedere sector hanteert een vaste taxiprijs om je naar de Garage te vervoeren, zo kom je niet voor verrassingen te staan! Let op: deze prijzen gelden alleen voor de heenweg! 

Sector Auto: 1 – 4 personen Bus: 5 – 8 pers.
1 € 28,- € 37,-
2 € 30,- € 39,-
3 € 40,- € 52,-
4 € 49,- € 63,-
5 € 27,- € 36,-
6 € 40 € 52,-
7 € 56,- € 72,-
8 € 64,- € 82,-
9 € 32,- € 42,-
10 € 51,- € 66,-
11 € 49,- € 63,-
12 € 62,- € 73,-
13 € 59 € 76,-

De Balaerische Boot

Bij Amsterdam Centraal kan je ook aan boord stappen van een nautische transportatie. Hiervoor dien je een aanvullend biljet te kopen voor een symbolische prijs van €5, via mijn webpagina (www.georgies.nl). Na afloop kan je met je bootbiljet terugvaren, of als je je zeebenen overdag verloren bent gratis met de pendelbus naar Amsterdam Sloterdijk.

Biljetten gaan rap, dus vergeet niet je plaats bij ons samenzijn tijdig veilig te stellen.

Georgiaanse Leefregels
Minimale leeftijd

Voor Georgie’s Garage geldt een minimale leeftijd van 21 jaar in dit mensenleven, en minimaal drie eerdere levens als meercellig organisme.

Telefoonverbod

Onze Garage draait om oprecht samenzijn, met oogcontact, aanraking en liefde. Ik ben al een tijdje ontstemt over de collectieve verslaving die we lijken te hebben aan digitale media, oftewel RUIS.

We laten ons afleiden door algoritmes, filters, streams en stories. Terwijl om ons heen overal avontuur, passie en genegenheid te vinden is, beleven we ons leven op en door een schermpje.

We filmen onze helden in plaats van dat we met ze dansen. We delen onze momenten van passie met een stream in plaats van met de vrienden naast ons. We liken in plaats van dat we iets leuk vinden.

Mobiele telefoons laten we daarom op onze Wundergarten maar beter thuis of in een kluis. Afgesproken vrienden?

Drugs en medicijnen

Harddrugs of andere verboden middelen bij je hebben of verhandelen is in onze Garage verboden. Softdrugs zijn wel toegestaan, tot een maximum van 5 gram en geen voorgedraaide joints.

Als je medicijnen mee moet nemen naar het festival, neem dan een verklaring mee die uitlegt wat je bij je hebt en meld je bij de Georgiaanse beveiliging om aanspraak te maken op een uitzondering.

Spijzen en brouwsels

Op Georgie’s Garage zijn meerdere tapperijen. Hier kan je heerlijke zowel alcoholische als niet-alcoholische brouwsels halen.

Ook zijn er verschillende wagens met een grote diversiteit aan met liefde bereidde lekkernijen (natuurlijk ook vegetarisch).

Ik wil jullie vragen je eigen eten en drinken thuis te laten en te komen genieten van al het moois en lekkers!

Tabak paffen

Mocht paffen een van jouw genoegens zijn, zoek dan buiten een van de aangewezen rookvertrekken uit.

Rookwaren zijn verkrijgbaar op het terrein, mocht je schoorsteen uitgaan.

Vier het goede leven veilig

Vier het goede leven, maar doe dit wel veilig.

Er is veel moois om naar te luisteren in onze Garage, maar pas op met muziek boven 87 dB. Neem je eigen gehoorbescherming mee. Ben je het vergeten? Op het festival zijn herbruikbare Alpine oordoppen te koop bij de muntenkassa’s.

Neem eens een kijkje op de websites van Celebrate Safe en Unity voor meer handige tips om veilig te feesten vrienden.

Overige Georgiaanse huisregels

DOEN:

1. Legitimatiekaart meenemen! Wij hanteren een minimumleeftijd van 21 jaar. De wijnstok breng meer druiven wanneer hij jong is, maar steeds betere wanneer hij iets ouder is.

2. Meewerken aan een veiligheidsfouillering. Dit is verplicht. Geef mijn vrienden die op onze veiligheid letten overigens gerust een knuffel terug of een lief compliment!

3. Let goed op je eigendommen. Berg waardevolle spullen op en pas op voor zakkenrollers. Die vinden jouw spulletjes ook mooi en vergeten vaak na het lenen ze weer terug te geven.

4. Dat mens in harmonie met de natuur moet leven is helder al water. En zowel de natuur als de heldere water gedaante die jij uitstraalt leggen we graag vast en delen we met de wereld. Ofwel, door hier te zijn geef je ons toestemming beeld- en geluidsopnames te maken en te gebruiken.

5. Volg de aanwijzingen van beveiligers en ander personeel altijd op. Ze hebben toch vaak goede tips op momenten dat het voor jou misschien allemaal wat minder duidelijk en logisch is.

6. Ga op avontuur, ontdek en verken, maar wees voorzichtig! Wij zijn niet aansprakelijk bij schade of letsel, tenzij dit het directe gevolg is van nalatigheid.

7. Bij het betreden van onze Garage ga je automatisch akkoord met deze huisregels. Ze staan er niet voor niks natuurlijk.

8. In gevallen die hier of elders op deze internetpagina niet vermeld staan maar waar toch discussie over ontstaat beslist Georgie en zijn organisatie.

NIET DOEN:

1. Eigen drank en eten, glas in lood of in kozijnen, glas in het algemeen, een gemene blik, ander blik, plastic flesjes met en zonder statiegeld, spuitbussen, rotjes, opgezette vlinders, vuurwerk en (huis)dieren kunnen niet mee naar binnen, dus laat ze thuis.

2. Wapens, selfie sticks, en alle andere gevaarlijke en sfeerdodende voorwerpen zijn verboden.

3. Fysiek of verbaal geweld, discriminerend of intimiderend gedrag, ongewenste intimiteiten en/of ander aanstootgevend gedrag wordt absoluut niet getolereerd. Ik wordt niet vaak boos, maar hier hou ik echt niet van en je wilt me niet boos zien!

4. Ik houd er heel erg van als mensen iets kleurrijks aantrekken voor een bijzondere gelegenheid. Maar je mag geen kleding met provocerende, aanstootgevende of beledigende opdruk dragen of meenemen.

5. Andermans spullen stelen of kwijtmaken is verboden, maar dat snappen we allemaal hopelijk wel.

6. Je kan muntjes of consumptiebonnen niet aan ons terug verkopen of bewaren voor een ander evenement, maar gelukkig kan je er wel een hoop andere leuke dingen mee doen.

7. Professionele audio- en video apparatuur meenemen, flyers uitdelen en/of andere promotieactiviteiten zijn verboden tenzij anders afgesproken met Georgie.

8. Het terrein tussentijds verlaten raden we niet aan want de kans dat het buiten gezelliger is dan binnen schatten wij in als klein. Helaas kunnen we je ook niet meer terug binnenlaten als je eerder vertrekt.

9. Promotie maken voor wat dan ook zonder goedkeuring van Georgie doen we niet. Ga gewoon genieten joh!

Kletsen
Contact

Zijn er nog onbeantwoorde vragen? Stuur ons dan even een digitale brief op georgie@georgies.nl.

Pers

Ben je van de media en wil je met ons praten over Georgie’s of langskomen? Stuur ons dan even een digitale brief naar georgie@georgies.nl.